Tundra

Stort volum, flott fasade, eksklusivt inntrykk.
Vår nyeste modell!

< forrige   |   neste >
VA09998 fargetone2
DJI 0116 nye piper
DJI 0162

Dette er Drømmehyttas nyeste modell. Med sitt store volum og sin flotte fasade, gir denne hytten et meget eksklusivt inntrykk. Av detaljer utvendig bør nevnes det flotte lune utemiljøet man skaper ved hjelp av hyttens utforming, og det herskapelige preget hele hytten gir.

Når du går inn den flotte inngangsdøren, kommer du inn i en lys gang med utgang til terrassen. Hytten rommer 5 soverom, hvorav 2 nede og 3 oppe. Hytten har to fullverdige bad, hvorav det ene ligger i tilknytning til hoved soverommet. Videre har hytten stort kjøkken med plass for egen peis, og spisestue med stoler og langbord. Sammen med det rommelige, men samtidig lune og hyggelige kjøkkenet, fullfører den nydelige stuen, med midtmontert peis, følelsen av velvære og det lille ekstra hele veien.

Det er også et kombinert teknisk/vaskerom/bod, med inngang fra utsiden om ønskelig. Dette fungerer meget bra som «hverdagsinngang» og tørkerom for våte tur- og skiklær. Det er en stor loftstue i 2. etasje, med inngang til sovealkove/lesekrok. Fra gangen i 2. etasje er det adgang til to soverom og til en stor bod, som noen velger og dele opp til et wc rom og en bod.

BTA: 211m2
BRA: 181m2
P-ROM: 181m2
Soverom: 5
Bad: 3

Tegninger