Vårt nyeste hyttefelt er Drømmekollen

Her bygger vi kvalitetshytter med en spektakulær utsikt og en enestående beliggenhet som gir sol hele dagen.

0 72dpi
5 72dpi
1 72dpi

Det nye hyttefeltet Drømmekollen har tomter med spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen. Området har et flott turterreng i sommerhalvåret og oppkjørte løyper på vinterstid. Drømmekollen er allerede under bygging.

Med fokus på eksklusivt materialvalg og førsteklasses håndverk er vi klare til å oppfylle flere drømmer. Våre håndlaftede hytter leveres nøkkelferdige, og alle de ulike hyttetypene er tilgjengelige for visning. Ta kontakt så tar vi dere til fjells. Andre tilgjengelige hyttefelt er Høybuli og Steintjønn.

Steintjønn

Hyttefeltet ligger i den vesvendte lia øst for Skjærbrekka-dalen. Her opplever du fantastisk utsikt mot Blenuten i sør, Velebufjellet sørvest og porten til Hardangervidda i nordvest.

Ta kontakt for mer informasjon

Høybuli

Vårt hyttefelt Høybulie, med en av Vegglifjells råeste beliggenheter, ca. 800 moh.
Her i solhellingen, med panoramautsikt mot fjellheimen, kan din hyttedrøm ta form.

Ta kontakt for mer informasjon

Vegglifjell/Søre Vorsetvatn

Søre Vorsetvatn er et nytt tomtefelt på Søre Vegglifjell i Rollag kommune. Området har en unik beliggenhet blant fjellvann og setervoller. Det er et lite felt med 12 nye tomter som ligger alene på en liten høyde. Med vannet på ene siden og villrein korridoren på andre siden, vil det ikke bli ytterligere hyttebygging i umiddelbar nærhet. Feltet er dermed sikret en fredfylt beliggenhet innerst på Vorset. Her kan man finne fjellets ro med store tomter på 1 – 1,5 mål som ligger naturlig spredt på grunn av myrer og terrenget.

Ta kontakt for mer informasjon