Hytter til salgs nå

Drømmer du også om hytte påVegglifjell? Ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne både tomta og hytta som passer perfekt for deg og din familie. Under kan du se nærmere på noen av hyttene vi har til salgs for øyeblikket.


Til salgs

Hytte til påske? Praktisk og arealeffektiv tømmerhytte

Solgt

Har du drømt deg til fjells? Endelig har du funnet frem. Velkommen! Veggli er fantastisk høyfjell ved porten til Hardangervidda, bare rundt to timers kjøring fra Oslo eller Vestfold-byene. Her får du spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen, i en laftet tømmerhytte med en rekke eksklusive kvaliteter.

DJI 0081 ok
Til salgs

Eksklusiv og romslig tømmerhytte over ett plan - klar til påske

Solgt

Det nye hyttefeltet Drømmekollen har tomter med spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen. Området har et flott turterreng i sommerhalvåret og oppkjørte løyper på vinterstid. Drømmekollen er planlagt og infrastrukturen er allerede under bygging.

VA08030
Til salgs

Vegglifjell/Drømmekollen - prosjektert tømmerhytte, gode solforhold

Dette er en meget praktisk innredet hytte, som inneholder 3 soverom, bad og stor romslig hall med plass for garderobe. Videre har hytten kjøkken med plass for spisebord og stoler, alternativt en egen TV-krok.

VA05672 a
Til salgs

Drømmehytte med høy standard

Romslig og med gjennomgående høy standard. Dette er en fantastisk hytte som passer ypperlig for storfamilien.

Lyngen IMG 3920
Til salgs

Arealeffektiv tømmerhytte

Det nye hyttefeltet Søre Vorsetvatn har en unik beliggenhet blant fjellvann og setervoller på 860 moh. Det lille feltet med 12 tomter ligger alene på en liten høyde.

Hovedbilde 120 1kvm