Vår livsstil

«At vi som eiere har våre hytter midt blant alle våre kunder, gjør oss lett tilgjengelige og oppleves som en trygghet. Dette oppleves som en viktig faktor i beslutningsprosessen, er tilbakemeldinger vi får fra våre kunder»

- Arild Borge, medeier i Drømmehytta

Hyttedrøm på Veggli

Drømmehytta Numedal ble stiftet i februar 2024. Selskapet har til hensikt å videreføre kvalitet og kundeservice som kjennetegnet gamle Drømmehytta. De har bygget mer enn 160 hytter på Veggli over de siste 18 årene.

Drømmehytta Numedal eies av Jan-Erik Slettemark, Arild Johan Borge og Lars Johan Teien.

Kundeomtale fra Rune og Sissel

Hyttedrømmen ble til virkelighet!

Drømmehytta har virkelig levert!

Kundeomtale fra Jane Nilsen og Erik Lien, Kongsberg

Hyttedrømmen ble til virkelighet!

Hyttedrømmen ble til virkelighet gjennom en prosess som hadde en meget profesjonell gjennomføring. Hytta fikk en plassering som var gjennomtenkt i forhold til terrenget, med lune solfylte uteplasser. Gode råd og innspill til løsninger og tilvalg. Ingen uforutsette kostnader. Utrolig god kommunikasjon før, under og etter byggeprosessen med mye humor og glede.

Kundeomtale fra Arild Borge, medeier i Drømmehytta

Vi er tro til vår måte å jobbe på som hytteleverandør.

Det handler om tilstedeværelse blant våre kunder på fjellet – at vi er en totalleverandør som gjør at kundene kan forholde seg til oss fra A til Å, helt fra valg av tomt, plassering av hytte på tomt, adkomst og biloppstilling, til selve hytten og alle dens valg og muligheter. Egen arkitekt er tilgjengelig for kundetilpassede løsninger, og vi legger stor vekt på gjennomgående fleksibilitet i hele prosessen. Alt av dokumentasjon, fra søknadsprosesser til ferdigattest, styres og ordnes av oss.

Kvalitet i alle ledd

Vi har forhandlerstatus for kvalitetsleverandøren Kistefos Møbler AS og Uvdal Snekkerverksted AS, som leverer aller kjøkken og baderomsmøbler til våre hytter. Kjøkken leveres komplett med integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle benkeplater leveres i eik. Vi har også mulighet til å skreddersy løsninger for komplett møblering av hyttene, inkludert senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv.

Vårt fokus på kvalitet og eksklusivt materialvalg forsterkes gjennom vårt valg av gulv, dører og trapper. Her er det massiv eik eller heltre som blir brukt.

En annen signatur i våre hytter er flotte peiser og piper i Oppdal skifer, som tørrmures. Her kan vi lage hjørnepeiser og rettveggspeiser, alt etter hyttetype og kundens ønsker. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.