Aktuelt

Litt om det siste som skjer

Finnannonse

Hytte til påske? Praktisk og arealeffektiv tømmerhytte

Har du drømt deg til fjells? Endelig har du funnet frem. Velkommen! Veggli er fantastisk høyfjell ved porten til Hardangervidda, bare rundt to timers kjøring fra Oslo eller Vestfold-byene. Her får du spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen, i en laftet tømmerhytte med en rekke eksklusive kvaliteter.

IMG 2988
Finnannonse

Veggli/Drømmekollen - prosjektert tømmerhytte, gode solforhold

Dette er en meget praktisk innredet hytte, som inneholder 3 soverom, bad og stor romslig hall med plass for garderobe. Videre har hytten kjøkken med plass for spisebord og stoler, alternativt en egen TV-krok.

VA05672 a
Finnannonse

Drømmehytte med høy standard – levering høsten 2021

Romslig og med gjennomgående høy standard. Dette er en fantastisk hytte som passer ypperlig for storfamilien. Hytta planlegges ferdigstilt høsten 2021.

Lyngen IMG 3920
Finnannonse

Arealeffektiv tømmerhytte – levering høsten 2021

Det nye hyttefeltet Søre Vorsetvatn har en unik beliggenhet blant fjellvann og setervoller på 860 moh. Det lille feltet med 12 tomter ligger alene på en liten høyde.

Hovedbilde 120 1kvm
Finnannonse

Eksklusiv og romslig tømmerhytte over ett plan

Det nye hyttefeltet Drømmekollen har tomter med spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen. Området har et flott turterreng i sommerhalvåret og oppkjørte løyper på vinterstid. Drømmekollen er planlagt og infrastrukturen er allerede under bygging.

VA08030

Hytte for storfamilien på Veggli/Steintjønn

Solgt

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Lyngen» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom, to bad og en mellomgang med plass for garderobe. Hytta har en stor hall og en praktisk, egen soveromsdel.

Slide forside03 1080x500

Spektakulær utsikt på Veggli/Drømmekollen

Solgt

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Einer» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom og to bad. Hytta har en stor hall med plass til garderobeløsning. Fra entréen går du inn i et stort og koselig kjøkken med stue vegg i vegg.

Hovedbilde 150kvm 1080x675

Romslig familiehytte på Veggli/Dalsetkollen

Solgt

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Lyngen» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom, to bad og en mellomgang med plass for garderobe.

Toppbanner tomter04 1080x500

Veggli/Skjerbrekka – Prosjektert tømmerhytte på ett plan og gjennomgående meget god standard

Solgt

Steintjønn hyttegrend er et helt nytt område med byggeklare tomter høsten 2017. Tømmerhytta blir liggende i den vestvendte lia øst for Skjerbrekka-dalen. Steintjønn hyttegrend ligger lengst sør-øst av alle hytteområdene på Vegglifjell og grenser til store, urørte naturområder med Senhovdtoppen og Sørkjevannet i fin turavstand.

Veggli skjerbrekka

Drømmegutta med Drømmehytta

Vi i Drømmehytta synes alle at det er utrolig gøy å få være med og realisere hyttedrømmene til kundene våre.

Byggmagasinet artikkel aug18

Lampefeber på Veggli

Da familien Aas skulle virkeliggjøre hyttedrømmen, var tre ting klart: Hytta skulle ligge på Veggli, være i håndlaftet tømmer og sist, men ikke minst, ha plass til to lysegrå velursofaer i lodge-stil foran peisen.

Lampefeber ny 1080x675

Vi bestemte oss nærmest på minuttet

Eli kleven og Jan Martinsen gjorde som mange andre hyttekjøpere: De satte passeren på kartet med senter hjemme, i Bærum, og slo en sirkel med omtrent to timers kjøreavstand.

Toft i laft 1080x675

En annerledes hyttedrøm

Mange ønsker seg hytte på fjellet, men ikke alle har visjoner om å leve av hytteutbygging.

Drommefangere 1080x675

Hytte ved reisens slutt

Reisen endte på Veggli. Britt Otterhals har reist verden rundt etter et helt yrkesliv i reiselivsbransjen. Men nå er det ikke lenger bare utlandet som lokker.

Reisen endte paa veggli 1080x675