Vegglifjell/Høybuli - Romslig hytte med høy standard - perfekt for storfamilien

Lyngen IMG 3920

Hyttemodell Lyngen (prosjektert). Romslig hytte med gjennomgående høy standard. Dette er en fantastisk hytte som passer ypperlig for storfamilien.

Merk: Hytta leveres med luft til luft varmepumpe, som reduserer strøm til oppvarming med opptil 40 prosent!

På tomt 182 pår hyttefeltet Høybuli er det prosjektert en hytte av type Lyngen. Dette er en romslig hytte med gjennomgående høy standard.

NB: Man står helt fritt til å velge en av Drømmehyttas andre modeller på tomta, innenfor gjeldende reguleringsplan.

Den prosjekterte hytta har fire soverom, hvorav to har egen hems med to soveplasser. I tillegg til praktisk, egen soveromsdel har hytta en stor hall og to bad.

Her er det lagt vekt på høy kvalitet i både materialvalg og håndverksmessig utførelse. Det legges varmekabler i alle rom, med system for fjernstyring. Hytta kommer med kjøkken- og baderomsinnredning fra Uvdal Snekkerverksted, og leveres med integrerte hvitevarer.

Om ønskelig er det også mulig å få skreddersydd løsning for komplett møblering av hytta, inkludert senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv.

Hytta leveres med flott peis og pipe i Oppdal Skifer, som tørrmures. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.

Se FINN-annonse

Eksempel bilder fra tilsvarende hyttemodell