Selje

En meget arealeffektiv hytte!

< forrige   |   neste >
Hovedbilde 120 1kvm

Dette er, som våre andre modeller på ett plan, en meget arealeffektiv hytte.

Fra det overbygde inngangspartiet med den to fløyete inngangsdøren, kommer du inn i en romslig hall. Hytta inneholder 3 soverom, og det ene soverommet er utstyrt med eget bad, slik at det er 2 fullverdige bad i denne hytta. Vil også nevne at vi her har et romslig teknisk rom/vaskerom, med uttak for vaskemaskin/tørketrommel og plass for tørking av klær.

Det romslige kjøkkenet er lagt til rette for å kunne lage god mat sammen, med plass for langbord og stoler for å nyte god mat og godt selskap. Terrassedøren fra kjøkkenet og ut til den overbygde uteplassen, gjør det lett å ta med seg kaffekoppen ut. Stuen bærer preg av den gode takhøyden og de store vinduene som gir godt utsyn og masse lys inn. Den flotte skiferpeisen er plassert slik at flammebildene sees godt fra både sofakroken og kjøkkenbordet, bare fyr opp og nyt.

Alle soverommene er store nok til å kunne romme doble senger eller køyesenger om det er ønskelig, og det er rikelig med plass for kommoder og garderobeløsninger. Nevner også her at mange velger hemseløsning og køyeseng på soverom to, slik at dette rommet alene kan romme 5-6 personer.

BTA: 119m2
BRA: 110m2
P-ROM: 109m2
Soverom: 3
Bad: 2

Tegninger