Lyngen

Romslig med høy kvalitet og
praktisk egen soveromsdel

< forrige   |   neste >
Lyngen IMG 3920

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta er romslig og passer ypperlig for storfamilien.

Med fire soverom hvorav to soverom har egen hems med to soveplasser, to bad og en mellomgang med plass for garderobe får du plass til storfamilien. Hytta har en stor hall og en praktisk, egen soveromsdel. Her er det lagt vekt på høy kvalitet både i materialvalg og håndverksmessig utførelse. Hytta er bygget på helstøpt såle, som gir en stabil og trygg grunn. Det legges varmekabler i alle rom, med system for fjernstyring.

Hytta kommer med kjøkken- og baderomsinnredning fra Uvdal Snekkerverksted AS, med inframe design. Kjøkken leveres komplett med integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplate leveres i eik. Det er også mulig å få skreddersydd løsning for komplett møblering av hytta, inkludert senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv. Fokuset på kvalitet og eksklusivt materialvalg forsterkes gjennom valg av gulv, dører og trapper. Her er det massiv eik som blir brukt.

Hytta leveres med flott peis og pipe i Oppdal Skifer, som tørrmures. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.

BTA: 148m2
BRA: 133m2
P-ROM: 133m2
Soverom: 4
Bad: 2

Tegninger

Plantegninger

1. etasje