Vegglifjell/Steintjønn - Laftet luksus på ett plan - denne hytta er innflytningsklar!

Solgt
Steintjonn 125 1025999145

Hyttemodell Einer. Hyttefeltet Steintjønn ligger i den vestvendte lia øst for Skjærbrekka-dalen. Her opplever du fantastisk utsikt mot Blenuten i sør, Velebufjellet sørvest og porten til Hardangervidda i nordvest.

VA01141 b

Merk: Hytta leveres med luft til luft varmepumpe, som reduserer strøm til oppvarming med opptil 40 prosent!

Denne meget eksklusive hytta, med hele 150 kvm fordelt over ett plan, bør oppleves! Du vil forstå hva vi mener når du åpner den tofløyete inngangsdøren og trer inn i hallen.

I tillegg til den store hallen, med god plass for garderobeløsning og møblering, opplever du med en gang følelsen av god plass, eksklusive materialvalg og flott finish.

Fra hallen ser du forbi skiferpeisen på kjøkkenet, inn i stuen til nok en skiferpeis og store flotte vinduer som gjør at utsikten kan nytes allerede mens du lukker inngangsdøren bak deg.

Det store kjøkkenet med delikat innredning fra Kistefos Møbler, har plass for langbord hvor man kan nyte utsikten via store vinduer, og samtidig glede seg over levende flammer fra kjøkkenets egne skiferpeis. Peisen varmer godt på kalde høst- og vinterdager som vi har i vente!

Ønsker du å nyte morgenkaffen ute, har selvfølgelig kjøkkenet egen terassedør som leder til terrenget.

Den store stuen har en koselig peis og store vinduer med lav brystning, gir deg følelsen av og nesten sitte ute i naturen samtidig som den gir deg frihet og valgmuligheter i forhold til møbleringen.

Hytta byr på hele 4 soverom, hvorav det ene med eget bad i tillegg til hovedbadet.

Se FINN-annonse