Vegglifjell/Steintjønn - Romslig tømmerhytte med høy standard, klar til påsken!

Solgt
VA01141 b 200427 073214

Hyttefeltet ligger i den vesvendte lia øst for Skjærbrekka-dalen. Her opplever du fantastisk utsikt mot Blenuten i sør, Velebufjellet sørvest og porten til Hardangervidda i nordvest.

VA01141 b

Fantastisk turterreng i sommerhalvåret. Oppkjørte løyper rett utenfor hytteveggen på vinteren. På Vegglifjell får du alt du drømmer om i en hytte på fjellet. Her er det bygget over 1.600 hytter gjennom flere tidsepoker. I dag fremstår Vegglifjell som en moderne destinasjon for aktivitetsglade fjellfolk – ved inngangsporten til Hardangervidda.

Velkommen til over 100 km velpreparerte skiløyper, alpinsenter, kite-områder og nylig opparbeidede sykkeltraseer. Velkommen til fiske i fjellvann eller Numedalslågen. Veggli sentrum ligger ca 13 km unna, med dagligvarehandel, kjøpesenter, bakeri, sportsbutikk, vertshus og flott aktivitetspark for barn.

Hytten er nå under prosjektering og kan leveres nøkkelferdig til påsken 2021.

Denne meget eksklusive hytten, med hele 160 kvm fordelt over ett plan er en utvidet versjon av hyttetypen Einer fra Drømmehytta.

Du vil forstå hva vi mener når du åpner den to-fløyete inngangsdøren og trer inn i hallen.

Hallen er svært romslig og god en god romfølelse.

I tillegg til den store hallen, med god plass for garderobeløsning og møblering, opplever du med en gang følelsen av god plass, eksklusive materialvalg og flott finish.

Fra hallen ser du forbi skiferpeisen på kjøkkenet, inn i stuen til nok en skiferpeis og store flotte vinduer som gjør at utsikten kan nytes allerede mens du lukker inngangsdøren bak deg.

Det store kjøkkenet med delikat innredning fra Kistefos Møbler, har plass for langbord hvor man kan nyte utsikten via store vinduer, og samtidig glede seg over levende flammer fra kjøkkenets egne skiferpeis. Peisen varmer godt på kalde høst- og vinterdager som vi har i vente!

Ønsker du å nyte morgenkaffen ute, har selvfølgelig kjøkkenet egen terassedør som leder til terrenget.

Den store stuen har en koselig peis og store vinduer med lav brystning, gir deg følelsen av og nesten sitte ute i naturen samtidig som den gir deg frihet og valgmuligheter i forhold til møbleringen.

Hytta byr på hele 4 soverom, hvorav det ene med eget bad i tillegg til hovedbadet.

Se FINN-annonse eller kontakt oss her !