Vegglifjell/Drømmekollen - prosjektert tømmerhytte, gode solforhold

VA05672 a

Dette er en meget praktisk innredet hytte, som inneholder 3 soverom, bad og stor romslig hall med plass for garderobe. Videre har hytten kjøkken med plass for spisebord og stoler, alternativt en egen TV-krok.

Hytta fremstår som svært innbydende og har meget god standard. Planløsningen er svært praktisk og hytta er arealeffektiv. Denne hytten ligger på tomt nr. 20.

Fokuset på kvalitet og eksklusivt materialvalg forsterkes gjennom valg av gulv, dører og trapper.

Entreen er romslig og er høy under taket, noe som gir en god romfølelse. Fra entreen er det videre adkomst til bad, bod og tre soverom. Til venstre kommer man til kjøkken med egen spiseplass, samt stuen med tilknyttet spisestue.

Fra spisestuen er det utgang til terrenget. Her kan morgenkaffen nytes i fine omgivelser året rundt.

Stuen er romslig med flere møbleringsmuligheter stor takhøyde, terrassedør og hjørnepeis i Oppdal skifer. Her er det også rom for en egen spisestue om ønskelig hvor hele familien kan samles og nyte gode måltider.

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass for både matlaging og oppbevaring. Her er det vinduer ovenfor kjøkkenbenken, som slipper inn godt emmd dagslys. Soverommene er romslige og fleksible med tanke på møbleringen. Det kan nevnes at soverom 2 kan leveres med hemseseng over døren og dobbel køyeseng, slik at dette rommet alene fint kan romme 6 personer.

Badet er av fin størrelse og inneholder innregning med servant og overskap, dusj og gulvmontert toalett. Her er det vindu som gir noe dagslys.

Se FINN-annonse

Eksempel bilder fra tilsvarende hyttemodell