Eksklusiv og romslig tømmerhytte over ett plan - klar til påske

Solgt
VA08030

Det nye hyttefeltet Drømmekollen har tomter med spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen. Området har et flott turterreng i sommerhalvåret og oppkjørte løyper på vinterstid. Drømmekollen er planlagt og infrastrukturen er allerede under bygging.

Denne meget eksklusive hytten, med hele 160 kvm fordelt over ett plan er en utvidet versjon av hyttetypen Einer fra Drømmehytta.

Du vil forstå hva vi mener når du åpner den to-fløyete inngangsdøren og trer inn i hallen.

Hallen er svært romslig og god en god romfølelse.

I tillegg til den store hallen, med god plass for garderobeløsning og møblering, opplever du med en gang følelsen av god plass, eksklusive materialvalg og flott finish.

Fra hallen ser du forbi skiferpeisen på kjøkkenet, inn i stuen til nok en skiferpeis og store flotte vinduer som gjør at utsikten kan nytes allerede mens du lukker inngangsdøren bak deg.

Det store kjøkkenet med delikat innredning fra Kistefos Møbler, har plass for langbord hvor man kan nyte utsikten via store vinduer, og samtidig glede seg over levende flammer fra kjøkkenets egne skiferpeis. Peisen varmer godt på kalde høst- og vinterdager som vi har i vente!

Ønsker du å nyte morgenkaffen ute, har selvfølgelig kjøkkenet egen terassedør som leder til terrenget.

Den store stuen har en koselig peis og store vinduer med lav brystning, gir deg følelsen av og nesten sitte ute i naturen samtidig som den gir deg frihet og valgmuligheter i forhold til møbleringen.

Hytta byr på hele 4 soverom, hvorav det ene med eget bad i tillegg til hovedbadet.

Se FINN-annonse

Eksempel bilder fra tilsvarende hyttemodell