Arealeffektiv tømmerhytte

Hovedbilde 120 1kvm

Det nye hyttefeltet Søre Vorsetvatn har en unik beliggenhet blant fjellvann og setervoller på 860 moh. Det lille feltet med 12 tomter ligger alene på en liten høyde.

Byggestart på feltet er planlagt våren 2021. Den prosjekterte hytta på tomt 10 er av typen Selje, en svært arealeffektiv hytte på 110 kvm BRA på ett plan.
NB: Man står helt fritt til å velge en av Drømmehyttas andre modeller på tomta, innenfor gjeldende reguleringsplan.

Fra det overbygde inngangspartiet med den tofløyede inngangsdøren, kommer du inn i en romslig hall. Hytta inneholder 3 soverom, det ene utstyrt med eget bad. Det er altså to fullverdige bad i hytta.

Det romslige kjøkkenet innbyr til matlaging og hygge, og terrassedøren fører fra kjøkkenet ut til den overbygde uteplassen. Hit er det lett å ta med seg kaffekoppen for å trekke inn den friske morgenluften.

Store vinduer gir masse lys inn i stuen, og den flotte skiferpeisen er plasser slik at flammebildene sees godt fra både sofakroken og kjøkkenbordet. Alle soverommene er store til å romme doble senger eller køyesenger, og det er rikelig med plass for kommoder og garderobeløsninger.

Se FINN-annonse

Eksempel bilder fra tilsvarende hyttemodell