Veggli/Skjerbrekka – Prosjektert tømmerhytte på ett plan og gjennomgående meget god standard

Solgt
Veggli skjerbrekka

Steintjønn hyttegrend er et helt nytt område med byggeklare tomter høsten 2017. Tømmerhytta blir liggende i den vestvendte lia øst for Skjerbrekka-dalen. Steintjønn hyttegrend ligger lengst sør-øst av alle hytteområdene på Vegglifjell og grenser til store, urørte naturområder med Senhovdtoppen og Sørkjevannet i fin turavstand.

Hytta blir liggende på ca. 820-870 meter over havet i den slake lia som strekker seg mot den markerte Senhovdtoppen. Steintjønn har trolig den lengste solgangen på hele Vegglifjell. Utsikten er fantastisk. Her har man utsyn til resten av Vegglifjell med Velebufjellet i sørvest og starten på Hardangervidda i nordvest. Terrenget er jevnt hellende mot vest slik at nesten alle tomtene har like gode solforhold og utsikt.

Vegglifjell byr på det du ønsker deg når norsk vinter setter inn! Vegglifjell med over 1.600 hytter bygget gjennom flere tidsepoker fremstår i dag som et moderne og fremadstormende feriested for fjellglade turister. Med kort vei fra Larvik, Tønsberg, Drammen og Oslo, når du høyfjellets tilbud på ca. 2 timer. Dagens 90 km velpreparerte skiløyper, skisenteret for alpint/snowboard, kite-områder og nye opparbeidede sykkel trasser gjør stedet attraktivt både for den aktive og for den som liker å bevege seg under gode grunnforhold.

Se video av området