Spektakulær utsikt på Veggli/Drømmekollen

Solgt
Hovedbilde 150kvm 1080x675

Denne nøkkelferdige, håndlaftede hytta av typen «Einer» er romslig og passer ypperlig for storfamilien, med fire soverom og to bad. Hytta har en stor hall med plass til garderobeløsning. Fra entréen går du inn i et stort og koselig kjøkken med stue vegg i vegg.

Det er utgang til terrasser fra både stue og kjøkken. Her er det lagt vekt på høy kvalitet både i materialvalg og håndverksmessig utførelse. Hytta er bygget på helstøpt såle, som gir en stabil og trygg grunn. Det legges varmekabler i alle rom, med system for fjernstyring.

Hytta kommer med kjøkken- og baderomsinnredning fra kvalitetsleverandøren Kistefos Møbler AS eller Uvdal Snekkerverksted AS. Kjøkken leveres komplett med integrerte hvitevarer som komfyr med induksjon platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Benkeplate leveres i eik. Det er også mulig å få skreddersydd løsning for komplett møblering av hytta, inkludert senger, salonger, kommoder, garderober, spisestue osv. Fokuset på kvalitet og eksklusivt materialvalg forsterkes gjennom valg av gulv, dører og trapper. Her er det massiv eik som blir brukt.

Hytta leveres med flott peis og pipe i Oppdal Skifer, som tørrmures. Utvendige piper mures også i Oppdal skifer, som sammen med torvtaket gir et uttrykk som oser av kvalitet og tradisjon.

OMRÅDET:

Det nye hyttefeltet Drømmekollen har tomter med spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen. Området har et flott turterreng i sommerhalvåret og oppkjørte løyper på vinterstid. Drømmekollen er planlagt og infrastrukturen er allerede under bygging.