Praktisk og arealeffektiv tømmerhytte - 3 soverom og 2 bad

IMG 2988

Har du drømt deg til fjells? Endelig har du funnet frem. Velkommen! Veggli er fantastisk høyfjell ved porten til Hardangervidda, bare rundt to timers kjøring fra Oslo eller Vestfold-byene. Her får du spektakulær utsikt og en beliggenhet som gir sol hele dagen, i en laftet tømmerhytte med en rekke eksklusive kvaliteter.

Hyttefeltet ligger i den vesvendte lia øst for Skjærbrekka-dalen. Her opplever du fantastisk utsikt mot Blenuten i sør, Velebufjellet sørvest og porten til Hardangervidda i nordvest.

Her går du inn i en romslig hall med egen bod som har mulighet for oppbevaring og lagring. Her er det høyt under taket, noe som gir en god romfølelse.

Hytten har 3 soverom og 2 bad. Soverommene har god plass hvorpå det ene også kan ha en hemsløsning som gir ekstra sengeplasser.

Stuen har god takhøyde med peis i Oppdal skifer og utgang til terrasse. Peisen varmer godt på kalde høst- og vinterdager.

På kjøkkenet har du plass til langbord og nok benkeplass for å lage god mat sammen med hele familien. Denne hytten har også en praktisk inngang utenfra til vaskerom med uttak til vaskemaskin/tørketrommel og plass til tørking av klær etter en lang skitur. Dette kommer godt med slik at man slipper å dra inn snø og sand inn i entreen.

Stuen, med peis og store vinduer med lav brystning, gir deg følelsen av og nesten sitte ute i naturen samtidig som den gir deg frihet og valgmuligheter i forhold til møbleringen. Her er det mange muligheter, noe som gjør at hele familien kan trives.

Planløsningen til hytta er svært praktisk og hytta oppleves som meget arealeffektiv.

Hytten har meget god standard og fremstår som svært innbydende og koselig.

Se annonsen på Finn.no